ROLFLEX Iași |  

DESPRE NOI

  Cu origini italiene, ROLFLEX fost înființată în Iasi în 2002. Personalul italian și german cu o   experiență de peste 10 ani în domeniu conduc compania încă de la începuturile sale.


Specializarea noastră este materialul plastic. Încă de la început am pornit pe un drum al excelenței și al calității, fiind mereu în bune relații cu toți clienții noștri. În acest domeniu, producem și comercializăm ambalaje BIO, flexibile, imprimate sau nu, făcute din polipropilenă si polietilenă cu o densitate mică, medie sau mare.

Înalta tehnologie importată ne oferă posibilitatea de a rezolva cele mai diverse probleme la imprimare, producere și procesare, oferind clienților doar produse de calitate.

Întreaga procesare se face in-house, ceea ce ne permite să fim flexibili la stabilirea prețurilor și a termenelor de livrare.

Departamentul de grafică digitală dezvoltă ideile clientului. Luând în considerare marketing-ul produsului și fiind întotdeauna la curent cu cele mai noi concepte și tendințe, ne ocupăm de crearea completă a ambalajului, deoarece un design remarcabil este necesar pentru a ieși în evidență.

Numărul aparatelor de imprimat ne oferă posibilitatea de a imprima pâna la 6 culori în linie sau în cvadricromie / printare autotip.

  • rolflex iași
    Sediu social : Iasi str. Al.Decebal nr.1A .bl.Q2 ap.18.
    Punct de lucru: Comuna Miroslava, sat Uricani
    str.Nichita Stanescu. Iasi - Tg. Frumos, Km 1
  • Tel.+40 745 024 728
  • Email: office@rolflexiasi.ro

CEREȚI O OFERTĂ! ▸

rolflex iași
Comuna miroslava
sat uricani
iași - târgu frumos, km 1

Tel.: +40 745 024 728

Email: office@rolflexiasi.ro

Copyright © 2018 ROLFLEX
All Rights Reserved.